Naruči „BRKATU MOKU” i osvoji LETOVANJE!

Samo u GREENET kafeterijama imate priliku da osvojite neverovatno PUTOVANJE na koje vas vodi Rapsody Travel

Od 6. do 16. marta samo u Greenet kafeterijama učestvujte i osvojite putovanje koje je više od letovanja!

Rapsody Travel vas vodi na nezaboravno putovanje u Lefkadu, prelepo ostrvo sa nenadmašnim peščanim plažama i prirodom neverovatne raznolikosti. Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Idealan odmor na ostrvu na kojem se nalazi  jedna od najlepših plaža na svetu – Porto Katsiki. Samo uz Rapsody Travel doživećete spoj netaknute prirode, ali i odličnog noćnog provoda.

Sve što je potrebno da uradite:

– Naručite ,,BRKATU MOKU” u nekoj od Greenet kafeterija

– Fotografišite se sa ,,brkovima” koje ćete dobiti uz MOKU

– Pošaljite fotografiju na e-mail adresu: grandbudapesthotel@mcf.rs

– Uz fotografiju je neophodno poslati i lične podatke (datum rođenja, broj lične karte i broj telefona)

Najoriginalnija fotografija osvojiće letovanje na LEFKADI! Prvih deset fotografija dobijaju utešne nagrade.

Pobednike proglašavamo 17. marta na FB stranici /MCFSrbija, kao i na sajtu www.mcf.rs

„Grand Budapest Hotel“ je novi film Vesa Andersona i komedija koju ne smete propustiti! U filmu se prepliću različiti likovi, a ono što je zajedničko za sve njih jeste to što svi imaju brkove. Film „Grand Budapest Hotel“ rekonstruiše avanture Gustava H., legendarnog konsijerža čuvenog evropskog hotela između dva rata, i belboja Mustafe, dečaka koji postaje njegov najverniji prijatelj. Film prikazuje krađu i povratak neprocenljivo vredne renesansne slike, kao i bitku za ogromno porodično bogatstvo u vreme dramatičnih promena u Evropi.

Uz Rejfa Fajnsa, još 15 poznatih imena se pojavljuje u filmu (Edvard Norton, Bil Marej, Oven Vilson, Adrijen Brodi,  Sirša Ronan, Džef Goldblum, Džud Lo, Vilem Dafo, Harvi Kajtel, F. Mari Ejbraham…), što „Grand Budapest hotel” čini jednim od „najzvezdanijih” glumačkih postavki u istoriji Holivuda.

Za ovaj film se tražila karta više  na 42. FEST-u, kada je premijerno i prikazan kod nas, pa je tako projekcija bila rasprodata nekoliko dana pre prikazivanja filma. Međutim, oni koji nisu uspeli da nađu karte za ovaj film na  FEST-u,  mogu pogledati film „Grand Budapest Hotel“ već sada u svom omiljenom bioskopu, jer se ovo ostvarenje na redovnom bioskopskom repertoaru nalazi od 6. marta.

 

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.