Novi inserti iz „Prometeja“ i snimci premijere u Londonu

Domaća premijera zakazana je za 6. jun 

Objavljena su dva nova inserta iz jednog od najočekivanijih filmova ove godine, „Prometej 3D“, koji će se nakon prošlonedeljne svetske premijere u Londonu u domaćim bioskopima pojaviti 6. juna.

Premijera „Prometeja 3D“ zakazana je u Beogradu u 20:30 u multipleksu „Kolosej“,  u 20 časova novosadskom bioskopu „Arena Cineplex“, i u 21 čas u bioskopu „Cineplexx“ u Kragujevcu i bioskopu „Vilin grad“ u Nišu.

Insert „Pre nego što avantura započne“

Insert „Napravili smo vas zato što smo mogli“

Kako je bilo na premijeru u Londonu 31. maja:

Intervjui sa ekipom filma koja se prošetala plavim tepihom:

Iako već 3 decenije nije snimio nijedan naučnofantastični film, Ridli Skot nikada nije izgubio interesovanje za žanr. Njegov povratak, međutim, morao je da bude praćen dovoljno dobrom i velikom idejom. „U toku nekoliko proteklih dekada, bili smo zatrpani akcionim, naučnofantastičnim filmovima i filmovima sa čudovištima“, kaže Skot, „tako da je osnovno pitanje bilo – koliko možete da budete originalni?“.

„Nešto je ostalo u meni još od Osmog putnika, a to je misterija koja stoji iza njega. Ko je on? Odakle dolazi? Ima li misiju? Kakvu vrstu tehnologije bi posedovala njegova vrsta? Pomislio sam kako bi ta pitanja mogla da obezbede temelj za još veće ideje“, kaže Ridli Skot.

„Prometej 3D“ biće na redovnom bioskopskom repertoaru od 7. juna.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.