Novi vizuelni identitet Festivala autorskog filma

Vizuelni identitet 18. Festivala autorskog filma, koji se ove godine održava od 28. novembra do 5. decembra u Beogradu, inspirisan je snagom, neprestanom borbom za nezavisnost i autentični izraz, kao i borbom protiv prosečnosti.

Plakat i celokupni vizuelni identitet ovog izdanja festivala kreirala je agencija „McCann Beograd“, čiji je ovo pro bono projekat.

18. FAF održaće se u Domu omladine Beograda, Dvorani Kulturnog centra Beograda, bioskopima „Fontana“, „Cineplexx Delta City“, „Multiplex Kolosej“, Muzeju Jugoslovenske kinoteke, kao i bioskopu Doma kulture Studentski grad.

U glavnom programu festivala nalazi se 19 ostvarenja, među kojima su dobitnici „Zlatnog lava“ u Veneciji i „Zlatnog medveda“ u Berlinu. U takmičarskoj selekciji za dodelu nagrade „Aleksandar Saša Petrović“,Gran prija festivala koji nosi ime prema jednom od naših najvećih filmskih autora, nalazi se 12 ostvarenja.

Deo festivala čini i 5 interesantnih pratećih programa.

Sve informacije o programu mogu se naći će se uskoro na sajtu festivala, na adresi www.faf.rs, a novosti možete pratiti i na Fejsbuk strani festivala.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.