OPAKO DOBAR – ŽEŠĆI OD BONDA!

Novi film Metju Vona, Kingsman: Tajna služba sigurno će da protrese domaće bioskope od 26. februara!

Šta sve treba da ima jedan dobar špijunski film? Dobar humor? Špijunske vratolomije? Emocije? Videćemo od 26. februara u bioskopima širom zemlje da li je Metju Von pronašao pravu formulu kad je pravio svoj novi akcioni film ,,Kingsman: Tajna služba”. Okupio je impresivnu glumačku ekipu – Kolina Firta, Semjuela Džeksona, Marka Stronga, Majkla Kejna i Tarona Egertona.Vonov film je (reditelj filma X-Men: Prva klasa, producent filmova Fajter i Sneč) snimljen po poznatom stripu o britanskom agentu veteranu koji angažuje mlade snage u posebnu jedinicu u okviru tajne špijunske organizacije Kingsman.

Poznati reditelj uvek ističe da je Kolin Firt bio savršen za glavnu ulogu u njegovom najnovijem filmu. Međutim, isto tako je znao da je uloga Harija Harta, džentlmena špijuna i operativca tajne obaveštajne organizacije, predstavljala ogromni fizički izazov za Firta, jer glumac nije imao takve uloge tokom svoje značajne karijere. Von je i upozorio glumca da je potrebno da počne sa višemesečnim rigoroznim treninzima, pod nadzorom njegovog kordinatora, kaskadera Breda Alena. Priznao je da je sve to bilo rizično, ali se na kraju isplatilo.

Pored Firta u glavnoj ulozi gledaoci će biti u prilici da gledaju nepoznatog velškog glumca Tarona Egertona, koji tumači ulogu Egzija, mladog pripadnika radničke klase kojeg Hari Hart uzima pod svoje okrilje. Von je poznat po izboru nepoznatih glumaca za glavne uloge u svojim filmovima. Aron Tejlor Džonson i Kloi Grejs Moric su bili na početku karijere kada ih je izabrao za film ,,Fajter” (Kick Ass). Obojica su postali velike zvezde.

Film Kingsman: Tajna služba vratiće bioskopsku publiku nazad u zlatno doba špijunskih trilera – akcionih priča, kvalitetnog humora, sa spektakularnom scenografijom i živopisnim likovima koji nastanjuju potpuno koncipiran svet.

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.