Pingvini sa Madagaskara stigli u Srbiju!

Glumci i prvotimci KK Partizan na premijeri filma ,,Pingvini sa Madagaskara”

Sjajna zabava ispunila je bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center ovog vikenda i to zahvaljujući Pingvinima sa Madagaskara koji su napokon dobili priliku da zasijaju na svom velikom platnu.

Ekipa filma koja je učestvovala u sinhronizaciji ,,Pingvina sa Madagaskara” prisustvovala je premijeri ovog ostvarenja i družila se sa svim gledaocima. Nakon projekcije u 16h i pre projekcije u 18h, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u subotu, publici su se poklonili Marko Marković, Milan Antonić, Bane Zeremski, Srđan Timarov, Milica Janketić, Slobodan Stefanović, kao i rediteljka sinhronizacije Jana Maričić.

Prvotimci KK Partizan, koji nose dobro poznate crno-bele dresove, pridružili su se crno-belim pingvinima na premijeri. Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov i Vanja Marinković došli su zajedno sa štićenicima iz Doma za nezbrinutu decu ,,Drinka Pavlović” sa kojim klub ima tradicionalno izgrađeno prijateljstvo. Svi posetioci bioskopa Cineplexx imali su priliku da se fotografišu sa prvotimcima koji su ujedno potpisivali i plakate filma zajedno sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji ovog ostvarenja na srpski.

U subotu je održano i finale konkursa ,,Pingvini sa Madagaskara – Tajni agenti u akciji”, i od oko 100 radova koji su stigli na adresu pingvini@mcf.rs izabrano je deset najboljih.  Jednoglasnom odlukom žirija, koji je činila ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji, odlučeno je da je nosilac najboljeg rada Mila Maksić, nakon čega joj je uručen vaučer za letovanje u Grčkoj za četvoročlanu porodicu. Vaučer je poklonila turističa agencija Mitos Travel. Ostali finalisti osvojili su ulaznice za film i premijerno su pogledali ,,Pingvine sa Madagaskara” tog dana.

Svi posetioci bioskopa imali su priliku da pogledaju kako izgleda đuskati pingvinšejk. Plesna škola 2Hot4Stage demonstrirala je svim prisutnima ove čuvene korake uz saundtrek iz filma, pesmu ,,Celebrate” svetski poznatog muzičara Pitbula koja je zarazila ceo svet. Povodom toga, organizovan je konkurs u kome su svi zainteresovani pozvani da  šalju svoje video snimke na kojima igraju pingvinšejk i tako osvoje vredne nagrade. Sve informacije  o konkursu moguće je pronaći na adresi www.mcf.rs

U filmu se upoznajemo sa elitom pingvina koju čine Major, Kovalski, Vojnik i Riko. Oni udružuju snage sa popularnom tajnom organizacijom Severni vetar na čijem je čelu zgodni i podmukli Agent Poverljivo. Zajedno, oni moraju da spreče ozloglašenog Doktora Oktavijana Šprica da uništi naš svet.

Film ,,Pingvini sa Madagaskara” se već nalazi na repertoaru svih bioskopa širom Srbije.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.