Počela sinhronizacija dugometražnog filma PINGVINI SA MADAGASKARA

Naši glumci će prvi otkriti tajne najsmešnijih pernatih tajnih agenata u svetu globalne špijunaže

Nakon ogromnog uspeha animiranih filmova „Madagaskar” (2005), „Madagaskar: Beg u Afriku” (2008) i „Madagaskar: Najtraženiji u Evropi” (2012), kao i serije „Pingvini sa Madagaskara”, u naše bioskope od 27. novembra stiže prva dugometražna akciona avantura najpoznatnijih Pingvina na svetu!Studio „DreamWorks Animation” je pripremio odličnu 3D komediju u kojoj će čuveni pingvini Major, Kovalski, Riko i Vojnik udružiti snage sa tajnom organizacijom „Severni vetar”, koju predvodi Agent Poverljivo, kako bi spasili svet od zlog doktora Oktavijana Šprica.Okupljeni u dobroj atmosferi studija Moby, ekipa domaćih glumaca se dobro zabavljala glumeći interesantne likove već prvog dana sinhronizacije filma „Pingvini sa Madagskara”. Zahvaljujući njima, najmlađa bioskopska publika biće u prilici da širom Srbije od 27. novembra uživa nesmetano u novoj avanturi simpatičnih Pingvina!

Majora će oživeti Branislav Zeremski, u ulozi Kovalskog naći će se Marko Marković, dok će Vojniku glas dati Milan Antonić. Specijalni gost sinhronizacije je Muta Nikolić, koji se sa oduševljenjem priključio glumačkoj ekipi u studiju Moby. On će glas dati pingvinu Riku, poznatom po svojim majstorijama sa municijom. Organizaciju „Severni vetar” prevodi Srđan Timarov u ulozi Agenta Poverljivo, dok su uloge Kaplara i Eve poverene Slobi Stefanoviću i Milici Janketić. Ozloglašenog doktora Oktavijana Šprica glumiće Bojan Žirović.

Sinhronizaciju animiranog 3D filma  „Pingvini sa Madagskara” režira Jana Maričić, dok je producent pomenutog ostvarenja Marko Kon.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.