Povodom filma ,,Osveta na ženski način” vodimo vas na neverovatan SPA produženi vikend

Kako izgleda najbolji ženski provod?


Povodom filma ,,Osveta na ženski način” MCF, Naxi Radio i Sokoterme tri drugarice vode u wellness i spa centar, a sve što je potrebno da uradite jeste da pošaljete fotografiju iz vašeg najboljeg provoda ikada! Takmičenje traje od 15. – 24. aprila 2014. godine.

Da biste učestvovali u takmičenju neohodno je da prvo lajkujete stranicu Naxi radija, uđete u aplikaciju i date joj dozvole za pristup vašim podacima. Svaki takmičar ima pravo da postavi jednu svoju fotografiju sa društvom iz najboljeg provoda.

Fotografije se postavljaju od utorka 15.04.u 15.00 časova do četvrtka 24.04. u 12.00 časova. Pobednik se proglašava u ponedeljak 24.04. u 15.00 časova.

Fotografija koja ima najviše glasova pobeđuje. Ukoliko više fotografija ima isti broj glasova, pobeđuje fotografija koja je prva postavljena. Osobe čiji su Facebook profili otvoreni posle 15.04.2014. nemaju pravo učešća u takmičenju. Takmičar sme da postavi isključivo svoju fotografiju, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija sa interneta.

Osoba koja je sakupila najviše glasova osvaja produženi vikend za 3 drugarice u wellness i spa centru Sokoterme. Po želji dobitnika nagrada se može iskoristiti i u Banji Ždrelo.

Hotel Sokoterme u Sokobanji u samom centru grada svojom ponudom termomineralnih bazena i wellness sadržaja, slana soba, parno kupatilo, sauna, masaže i mnogih drugih, je odličan izbor za potpuni oporavak od svakodnevnice. Predivan smeštaj, ukusna hrana i ljubazno osoblje hotela učiniće vaš boravak nezaboravnim.

Banja Ždrelo kod Petrovca na Mlavi jedini je zimski i letnji akvapark u Srbiji. Izvrsna hrana etno restorana probudiće sva vaša čula. 6 bazena sa termomineralnom vodom pruzaju vam mogućnost potpunog opuštanja sa voljenim osobama.

Ovog proleća svakako ne smete propustiti fantastičnu komediju ,,Osveta na ženski način” koji u bioskope stiže 24. aprila!

Kameron Dijaz briljira u filmu tumačeći ulogu Karli, lepe i uspešne advokatice koja otkriva da je Mark, harizmatičan muškarac iz njenog života, oženjen. Postaje prijateljica sa  Karlovom ženom, koju igra Lesli Man, i njih dve saznaju da je ta odvratna bitanga (Nikolaj Koster-Valdo) takođe u vezi sa još jednom ženom – Amber (Kejt Apton). Njih tri se zbližavaju i postaju tim koji će se osvetiti za trostruku prevaru. Tri žene kuju brilijantnu zaveru kako bi zaustavile Marka. Ali, kako se priča odvija, Karli, Kejt i Amber postaju bliske i njihovo prijateljstvo postaje važnije od dvoličnog nitkova, koji ih je, ironično, i spojio.

Zabava je zagarantovana!

 

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.