Proglašen pobednik nagradnog foto konkursa “Naš porodični ljubimac“

Pobedničku fotografiju izložbe potpisuje Andrej Potočnik

 

Povodom pretpremijere filma „Pingvini moga tate“ na prizemlju centra „Ušće Shopping Center“ danas je otvorena izložba fotografija „Naš porodični ljubimac“, i istom prilikom proglašen pobednik nagradnog foto konkursa.

Pobedničku fotografiju potpisuje Andrej Potočnik, a ljubimci prikazani na fotografiji su degui. Andrej je osvojio produženi porodični vikend na Tari koji dodeljuje Centar dečijih letovališta.

Utešne nagrade dodeljene su Emiliji Jarić i Emiliji Vicković.

Žiri su činile Ivana Pataković i Ivana Grabrović, urednice magazina „OK!“

Izložba „Naš porodični ljubimac“ sastavljena je od 20 najboljih fotografija prikupljenih tokom istoimenog nagradnog konkursa koji se odvijao na Fejsbuk strani „MCF MegaCom Filma“. Duhovite i nežne fotografije prikazuju porodice sa kućnim ljubimcima u raznim situacijama.

Film Džima Kerija, „Pingvini moga tate“, biće pretpremijerno prikazan 20. i 21. avgusta u bioskopima „Kolosej“, „Ster Cineplex“ i „Arena Cineplex“, dok će se na redovnom repertoaru bioskopa naći će od 25. avgusta.

Izložba „Naš porodični ljubimac“ moći će tokom predstojećeg vkenda da se vidi na prizemlju centra „Ušće Shopping Center“, a u ponedeljak će biti postavljena ispred multipleksa „Kolosej“.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.