Proteklog vikenda animirani film „Rio 2“ je gledalo 15 666 gledalaca!

„Rio 2“ ima najbolji vikend bioskopski start!


Koliko je bioskopska publika u Srbiji željno iščekivala avanture Plavka i njegove porodice u animiranom filmu „Rio 2“ govore brojke. Tokom prvog vikenda prikazivanja jedan od najočekivanijih filmova ove godine „Rio 2“ videlo je ukupno 15 666 gledalaca. Prethodni rekord za najbolji vikend bioskopski start je držao animirani film „Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata“ sa 14 451 gledalaca.

U avanturama simpatičnih plavih ara papagaja u animiranom filmu „Rio 2“  za samo četiri dana prikazivanja uživalo je preko 18 000 gledalaca.

Radnja animiranog filma „Rio 2“ prati srećnu plavu porodicu koja se seli iz magičnog Rio de Žaneira, gde vodi savršen život u nepoznate šume Amazonije, nakon što Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice. Brojne uzbudljive avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni.

U narednom periodu najmlađa publika širom zemlje biće u prilici da nesmetano uživa u animiranom filmu „Rio 2“ zahvaljujući sinhronizaciji, čija je režija poverena Draganu Vujiću Vujketu.

Film se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.