Provokativni erotski triler koji je šokirao publiku u Kanu

668x250 1Dvostruki ljubavnik u kinima od 05. aprila

Manipulativni, psihološko-erotski triler „Dvostruki ljubavnik“, inspirisan romanom spisateljice Joyce Carol Oates iz 1987. godine, ovo uzbudljivo ostvarenje, francuskog reditelja Francoisa Ozona dolazi pred domaću filmsku publiku 05. aprila.

U njemu ćemo ponovo gledati Ozonovu glavnu muzu, glumicu Marine Vacth, koju je otkrio i predstavio u filmu „Mlada i liepa“. Ovog puta, ona glumi Chloe, ranjivu Parižanku koja se zaljubljuje u svog psihijatra Paula (Džeremi Renije), nakon što je započela terapiju otkrivanja uzroka misterioznih simptoma koji je muče. Ubrzo Chloe otkriva da njen ljubavnik vodi dvostruki život.

Film „Dvostruki ljubavnik“ je priča o razočarenjima i neispunjenim željama, prikazana na veoma neobičan način. Premijeru je imao na Kanskom filmskom festivalu, kada je potpuno šokirao publiku eksplicitnim scenama, ali je dobio i pozitivne kritike.

Francois Ozon rođen je 1967. godine u Parizu. Diplomirao je 1993. na prestižnom fakultetu za filmsku umetnost, La Fémis, a danas radi kao scenarista i reditelj. Široj publici je poznat po filmovima „Bazen“, „Osam žena“ i „U kući“. Bio je član žirija Glavnog takmičarskog programa na 62. Berlinskom filmskom festivalu 2012. godine.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.