PUNE SALE NA PRETPREMIJERI FILMA ,,ŠETNJA SA DINOSAURUSIMA 3D”

Viktor Savić, Tamara Dragičević, Pavle Jerinić, Dragan Vujić, Anđela Alavirević i Miloš Šarić poklonili su se publici na pretpremijeri 

Najveća avantura u poslednjih 70 miliona godina ,,Šetnja sa dinosaurusima 3D”, pretpremijerno je prikazana proteklog vikenda u bioskopima u Srbiji, a u bioskopu „Cineplexx Delta City” u Beogradu specijalni gosti bili su glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji ovog filma – Viktor Savić, Tamara Dragičević, Pavle Jerinić, deca glumci Anđela Alavirević i Miloš Šarić iz dramskog studija BIS, kao i reditelj sinhronizacije, Dragan Vujić.

Osim što je publika imala priliku da pogleda do sada najambiciozniji film o dinosaurusima, pretpremijera je bila i prilika za sve ljubitelje dinosaurusa da se dobro zabave i osvoje zanimljive poklone.

Svi oni koji su doneli svoju igračku dinosaurusa i ispričali zanimljivu priču o njoj u bioskopu „Cineplexx Delta City“ dobili su na poklon jedinstvenu uspomenu na film „Šetnja sa dinosaurusima 3D“.

Centar za umetnički rad i edukaciju „Pero Art Centar“ pokazao je deci kako da od kartona i papira naprave sjajne maske dinosaurusa.

Animatori iz „Čigra igre“otvorilisu igre „Šetnja sa dinosaurusima“ uz veliko nestrpljenje mališana koji su imali priliku da se oprobaju u različitim disciplinama, od školice do sklapanja slagalice. Oni koji su bili najbrži osvojili su poklone.

U uzbudljivu avanturu kroz film publika je krenula sa čudnim, ali simpatičnim dinosaurusom Pačijem, koji zajedno sa svojim prijateljima kreće na putovanje na jug kako bi pronašao svoju porodicu. Pačijev put pokazuje da je biti prilagodljiv i snalažljiv nekada mnogo važnije nego biti najveći i najsnažniji.

„Šetnja sa dinosaurusima 3D“  se već nalazi na redovnom repertoaru u bioskopima.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.