RIČARD GIR STIŽE U BEST EXOTIC MARIGOLD HOTEL!

Nastavak britanske komedije je u bioskopima!

Kada je ,,Best Exotic Marigold Hotel” prikazan 2012. godine izgledao je kao još jedan fino izrađen komad, u kome je glumilo „plemstvo britanske glumačke scene“. Njegova uzbudljiva poruka – da su život i ljubav podjednako važni bezobzira da li imate 70 ili 17 godina, sa smelim izjavama o seksu i romantici osvojila je publiku širom sveta. U domaće bioskope stigao je nastavak u kome igra Ričard Gir pored Džudi Denč, Bila Naja, Deva Patela i Megi Smit!

Ne samo da je Gir uživao provodeći vreme u Indiji tokom snimanja, već je naučio da vrednuje i poruku koju film nosi za različite generacije. ,,Ovde se ne radi konkretno o godinama, već o ljudima koji teže nekoj vezi, ljubavi”, rekao je o projektu. ,,Ljudi su oštećeni, to je ono što razumemo. Razumemo kada je srce slomljeno, razumemo veze i nastavljanje dalje. O tome se radi.”

Nastavak filma se odigrava u Indiji, nekoliko godina nakon što se grupa šarmantnih penzionisanih Engleza nastanila u Best Egzotik Marigold Hotelu. Otkrili su da je mesto, iako ni približno luksuzno kao na reklami, puno života. Kako bi izašao u susret što većem broju mušterija, menadžer hotela (Patel) planira da kupi još jedan i da se proširi. U međuvremenu se pojavljuje novi posetilac (Gir), koji tvrdi da je romanopisac, ali postoji mogućnost i da je na tajnom zadatku procenjivanja hotela za korporativnu franšizu.

,,Svideo mi se prvi deo, a i ovaj scenario je odličan. Flm nije bio težak za snimanje, ali smatram da je bilo jako zabavno uraditi ga.” A o kolegama sa snimanja: ,,Imao sam sreće da radim sa timom iz snova!”.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.