Robert Pattinson je pravo otkriće na velikom platnu

Good-Time-668x250Putopis noćnim New Yorkom, PRAVO VRIJEME u kinima od 15. februara

Kriminalistička drama “Pravo vrijeme”, koja će „zapaliti“ domaća kina od 15. februara, je još jedno originalno ostvarenje rediteljskog dua braće Safdie.

Smiješten u njujorški Kvins i vremenski sažet u nešto više od 24 sata, film braće Safdie prati dvojicu braće Nicka, mentalno zaostalog momka i Conniea, sitnog kriminalca koji se jedini brine o bratu. Nakon što Nick završi u zatvoru zbog neusjpele pljačke banke, Connie kreće u uvrnutu pustolovinu kroz gradsko podzemlje, kako bi svog brata izvukao iz zatvora. Jedne noći pune adrenalina, Connie upada u nasilnu situaciju i biva uvučen u zločin, pokušavajući da se izbori sa vremenom da bi spasio bratov i svoj život, koji vise o koncu.

Film je prvi put prikazan na Kanskom festivalu gdje je prošao jako zapaženo – prikazan je u konkurenciji za Zlatnu palmu, nagrađen nagradom za najbolji soundtrack, a pored toga je pokupio simpatije kritičara širom svijeta.

The New York Times je film “Pravo vrijeme” proglasio pravim filmskim užitkom,Variety naglašava njegovu dinamičnu akciju koja gledaoce drži prikovane za kino sjedište, Indiwire hvali originalnu priču i intenzivnu neizvesnost koju niko od modernih reditelja ne zna tako dobro da ukomponuje sa crnom komedijom kao braća Safdie, dok Time Out i Detroit News ulogu Roberta Pattinsona ocenjuju kao jednu od najimpresivnijih u prošloj godini.

U glavnoj ulozi je Robert Pattinson za koga je uloga Conniea posebno napisana, jer je on lično kontaktirao reditelje i pokazao interesovanje za saradnju sa njima upravo nakon što je pogledao njihov film iz 2014. godine, Heaven Knows What.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.