Skarlet Džohanson i Met Dejmon kupuju zoološki vrt

Komedija snimljena prema istinitoj priči 

 

 

Neko porodičnu ušteđevinu troši za letovanje, neko za proslavu rođendana, godišnjica i venčanja, a neko za kupovinu porodične kuće. Komedija „Kupili smo zoološki vrt“ priča istinitu priču o porodici koja je svoju ušteđevinu potrošila na kupovinu zoološkog vrta, i započela nesvakidašnji porodični biznis na selu u unutrašnosti Engleske.

Met Dejmon, Skarlet Džohanson i Dakota Fening igraju glavne uloge u filmu o Bendžaminu Miju, bivšem kolumnisti poznatog londonskog dnevnog lista „The Guardian“ i autoru memoara prema kojima se film snima, i njegovoj porodici koja je kupila Dartmurski zoološki park. Park je osnovan1968, ali su tokom ekonomske krize 2006. godine vlasnici bili primorani da ga prodaju. Ben Mi i njegova porodica su za 1, 1 milon funti kupili 12 hektara placa i 200 životinja, među kojima je bilo dosta ugroženiih vrsta, i počeli radove na renoviranju parka i unapređivanju uslova u kojima životinje žive.

Reditelj Kameron Krou (Džeri Megvajer, Nebo boje vanile) pozabavio se i adaptacijom scenarija, na osnovu prvobitne adaptacije knjige koju je uradila Ajlin Broš Mekena, poznata po adaptaciji knjige u scenario za „Đavo nosi Pradu“.

„Kupili smo zoološki vrt“ naći će se u bioskopima u decembru.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.