ZAVRŠEN ŠKOLSKI FOTO KONKURS ”MOJE JATO”

Odeljenje VI/2 iz OŠ Stevan Dukić ide na RIO 2

Radio Novosti i MCF  vode odeljenje koje je poslalo najkreativniju fotografiju na projekciju filma RIO 2

Završen je foto-konkurs ”Moje jato”! Sve osnovne škole u Beogradu su imale priliku da osvoje karte za specijalnu projekciju filma RIO 2.

Sve što je bilo potrebno da urade jeste da naprave zanimljivu i originalnu fotografiju odeljenja, koja na duhovit način predstavlja celo odeljenje i govori o drugarstvu.

Karte za celo odeljenje osvojila je OŠ Stevan Dukić, odeljenje VI/2, a fotografiju je poslala razredna Ivana Karajović uz tekst:

Mi smo učenici odeljenja VI2 OŠ “Stevan Dukić” na Karaburmi. Za ovih skoro šest godina koliko smo zajedno, postali smo jedno složno i veselo jato. *:) happy Dobri smo i vredni đaci, volimo svoje nastavnike i beskrajno smo im zahvalni na tome što nas uče stvarima koje će nam biti od koristi u daljem školovanju i životu. Ali, znamo i koliko je važno negovati drugarstvo i svesni smo da sada stičemo prijatelje za ceo život. Volimo da provodimo vreme zajedno, kako u školi, tako i van nje, a tu nam upravo vi možete pomoći.

Radnja animiranog filma „Rio 2“ prati srećnu plavu porodicu koja se seli iz magičnog Rio de Žaneira, gde vodi savršen život u nepoznate šume Amazonije, nakon što Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice. Brojne uzbudljive avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni.

Film se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji.

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.