Složite slagalicu i osvojite „Prometej 3D“ nagrade!

Povodom filma „Prometej 3D“ koji u bioskope stiže 7. juna na sajtu „MegaCom Filma“ naći ćete slagalicu čijim rešavanjem možete da osvojite karte za film, kao i druge zanimljive nagrade.

Slagalica se nalazi na adresi www.mcf.rs/puzzle

Očekuju vas „Prometej 3D“ majice, privesci za ključeve, wallpaper-i, cover fotografije za Fejsbuk i melodije za mobilni telefon.

Svako ima pravo na jedan pokušaj. Po uspešnom završetku igre, na ekranu će se pojaviti obaveštenje o nagradi koju ste osvojili.

Za preuzimanje pojedinih nagrada neophodno je ostaviti lične podatke u formularu koji će se pojaviti na ekranu nakon uspešnog završetka igre. Oni koji adekvatno popune dati formular, biće obavešteni o načinu preuzimanja poklona putem direktnog i-mejla.

Ova onlajn akcija „MegaCom Filma“ deo je kreativne i razgranate onlajn kampanje za film „Prometej 3D“, koju čine kako globalni viralni video materijali, tako i mnogobrojne akcije na veb stranama i socijalnim mrežama lokalnih distributera.

Za sve nove informacije o premijeri filma, kao i ostalim iznenađenjima koja očekuju ljubitelje Ridlija Skota i SF žanra, pratite stranicu „MegaCom Filma“, na adresi www.mcf.rs, kao i Fejsbuk stranu www.facebook.com/MCFSrbija i Tviter nalog @MegaComFilm.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.