Šta smo bogu zgrešili

Francuska hit komedija u bioskopima širom zemlje od 09. oktobra!

Sledeći tri starije sestre, Laura roditeljima saopštava da će se udati za interesantnog čoveka. Da li će se, posle tri svadbe sa gostima različitih vera, mladini roditelji naći usred rasnog, nacionalnog i verskog sukoba? Francuska hit komedija „Šta smo Bogu zgrešili” domaća publika biće u prilici da vidi od 09. oktobra.

Klod i Mari godinama grade ugled porodice. Imaju četiri prelepe ćerke. Tri naslednice imale su multukulturalna venčanja koja roditelji nisu baš divno prihvatili. Kada najmlađa ćerka, Laura, odluči da se uda za Čarlsa, to ih potpuno obori s nogu. Napokon su dočekali jedno tradicionalno venčanje!

Međutim, onog trenutka kad im mezimica saopšti da je njen budući muž poreklom iz Afrike, stvari će se iskomplikovati neverovatno. U sveopštoj zbrci učestvovaće i zetovi.

U Francuskoj film „Šta smo Bogu zgrešili” koji se podsmeva porodičnim predrasudama, do sada je videlo preko deset miliona gledalaca.

Francuski reditelj Filip de Šoveron u filmu „Šta smo Bogu zgrešili” okupio je najveće zvezde Kristijana Klavijea, Šantal Lobi i Arija Abitana.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.