Svaka sekunda je bitna: „Preostalo vreme“ premijerno 26. oktobra u Domu sindikata

Triler u kome se prepoznajete

 

 

U budućnosti glavna valuta postalo je vreme, a podela na bogate i na siromašne je podela na one koji žive vekovima i one koji umiru mladi. Ovo je antiutopijski svet u kome se dešava radnja trilera „Preostalo vreme“, čija je premijera 26. oktobra u 20 časova u Domu sindikata.

Džastin Timberlejk igra Vila Salasa, momka iz geta siromašnih vremenom, koji svakoga dana trči na posao jer ne može sebi da priušti da izgubi nijednu sekundu. Jednoga dana probudiće se sa više vremena nego što je mogao da zamisli da će ikada imati. On prvi put odlazi u deo grada u kome žive bogati, koji nigde ne žure jer imaju vremena na pretek. Tamo Vil Salas sreće mladu bogatašicu (Amanda Sejfrid), koja će mu se pridružiti u pokušaju da promeni svet.

Reditelj filma „Preostalo vreme“ je Endrju Nikol, reditelj i autor scenarija za „Gataku“ i scenarista filma „Trumanov šou“. Iako akcioni triler, u „Preostalom vremenu“ ima više od pucnjave i automobilskih potera. Reditelj Nikol opisuje „Preostalo vreme“ kao film u kom „u svakoj sceni otkucava sat“.

„Preostalo vreme“ naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 27. oktobra.

Trejler možete videti na adresi

http://www.youtube.com/watch?v=Yf2cABpK7oQ&feature=channel_video_title

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.