“Trans” sinoć premijerno prikazan u Londonu

Najnovije ostvarenje engleskog reditelja Denija Bojla, psihološki triler “Trans” sinoć je premijerno prikazan u Londonu, u bioskopu “Odeon West End”. Premijeri su, osim reditelja, prisustvovali i glavni glumci filma: Rozario Doson, Džejms Mekavoj i Vinsent Kasel.

Reč je o filmu čija priča prati trgovca umetničkim delima umešanog u ilegalne radnje, koji se udružuje sa hipnotizerom kako bi pronašao izgubljenu sliku. Ulozi rastu kako se magle granice između želja, stvarnosti i hipnotičke sugestije.

Nakon spektakularne ceremonije Otvaranja Olimpijskih igara 2012 u Londonu, dobitnik Oskara Deni Bojl vratio se velikom platnu:

“Nakon ludog leta u Londonu 2012, sjajno je vratiti se “svakodnevnom poslu”, izdaji i intrigama na filmu, pre nego iza scene. Hteo sam da uradim nešto drugačije , da malo izmešam stvari i mislim da je “Trans” upravo to. To je zagonetni psihološki triler i, nadam se, uzbudljiva vožnja u kojoj će ljudi uživati i koja će ih inspirisati na priču i raspravu nakon gledanja filma”.

Iza kamere, Bojl je okupio svoje česte saradnike uključujući i scenaristu Džona Hodža, sa kojim je Bojl snimio i filmove “Trejnspoting”, „Sasvim neobičan život”, „Malo ubistvo među prijateljima” i „Plaža”. Bojl je angažovao i Rika Smita, člana grupe „Underworld”, koji je, nakon „Trejnspotinga”, „Plaže” i ceremonije Otvaranja Olimpijskih igara 2012, bio zadužen za muziku i na ovom projektu.

Fotografije sa premijere pogledajte na Fejzbuk stranici MCF MegaCom Filma – http://on.fb.me/160yIeQ

“Trans” će se u domaćim bioskopima prikazivati od 25. aprila.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.