Uzbudljiv triler „Iščezla“ stiže 2. oktobra u bioskope!

Misteriozni nestanak jedne žene.

Ljubitelji neprikosnovenog svetskog bestselera broj 1 „Iščezla“ Džilijan Flin broje nedelje do premijere istoimenog filma, čiju režiju potpisuje talentovani Dejvid Finčer. U psiho-trileru, naslovne uloge tumače Ben Aflek i Rozamund Pajk, a bioskopska publika uživaće od 2. oktobra u priči o bračnom paru i misteriji koja obavija nestanak supruge na dan njihove godišnjice.

Nik Dan (Ben Aflek) preispituje sebe u jutro pete godišnjice svog braka, kada njegova žena Ejmi (Rozamund Pajk) iznenada nestane. Policija sumnja na Nika. Ejmini prijatelji tvrde da ga se plašila, da je tajila nešto od njega. Policija na njegovom kompjuteru otkriva da je pretraživao neobične internet stranice. On tvrdi da je neko drugi morao koristiti njegov kompjuter. A tu su i uporni pozivi na njegov mobilni telefon. Šta se zapravo dogodilo sa Nikovom prelepom ženom?

Nikove laži i čudno ponašanje – ne zna krvnu grupu svoje supruge, ko su joj bili prijatelji, kako je provodila vreme – navode medije i policiju da počnu da sumnjaju u njegovu nevinost. Kako sve to nije bilo dovoljno, Ejmi je ostavila poruku koju pronalaze novinari „Ubeđujem sebe da me muž voli, ali možda grešim. Konačno sam shvatila da ga se bojim… Ovaj čovek može da me ubije”. Nik Dan ubrzo postaje najomraženiji čovek u Americi.

U filmu „Iščezla“, Nil Petrik Haris (zvezda serije „Kako sam upoznao vašu majku”) igra Desija Kolingsa, prvog dečka Ejmi Dan. On se javlja dobrovoljno da pomogne u pronalaženju Ejmi, ali njegovi postupci samo čine situaciju još napetijom. Priča filma ubrzo počinje da se razvija u neočekivanom smeru.

Uzbudljiv triler „Iščezla“ ima sve – psihološku oštrinu, humor, tempo koji ne posustaje i više preokreta nego što biste mogli zamisliti i u svojim najzamršenijim snovima.

Reditelj Dejvid Finčer publici u Srbiji poznat je po filmovima Borilački klub (Fight Club) i Društvena mreža (The Social Network). Finčer je pre nekoliko godina već prošao kroz iskustvo ekranizacije knjige sa fantastičnom “Muškarci koji mrze žene” (The Girl with the Dragon Tattoo) Stiga Larsona (Stieg Larsson).

Knjigu „Iščezla“ Džilijan Flin u našoj zemlji objavila je izdavačka kuća Laguna.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.