Vanzemaljska rasa Buv sleće u bioskope u martu sledeće godine!

Prvi trejler za animiranu avanturu “Kod kuće 3D”!
Studio „DreamWorks Animation“ je objavio prvi zvanični trejler animirane komedije „Kod kuće 3D“ koja nam u bioskope stiže u martu sledeće godine, a biće sinhronizovana na srpski jezik. Avantura „Kod kuće 3D“ je zasnovana na dečijoj knjizi Adama Reksa iz 2007. godine „Pravi smisao Smekdeja“ (The True Meaning of Smekday). 

Preterano optimistična i pomalo nesposobna vanzemaljska rasa Buv, koju predvodi Kapetan Smek, beži od smrtnih neprijatelja i dospeva na Zemlju. Ubeđeni da čine uslugu ljudskoj rasi, počinju da iseljavaju ljude sa Zemlje. Međutim, snalažljiva devojčica Dara uspeva da izbegne zarobljavanje. Dok beži, društvo joj pravi prognani Buv pod imenom Ou, koji je slučajno obavestio smrtne neprijatelje vanzemaljce da se Buv rasa krije na Zemlji.

U originalnoj verziji filma „Kod kuće 3D“ glasove junacima pozajmili su pored Džima Parsonsa (Ou), Rijana (Dara), Dženifer Lopez (Darina mama) i Stiv Martin (kapetan Smek). Režiju potpisuje Tim Džonsons, dok su producenti filma Kris Dženkins i Suzan Buirgi.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.