Kako su Pingvini sa Madagaskara postali tajni agenti?

Novi trejler filma “Pingvini sa Madagskara” daje odgovor!
Objavljen je novi trejler filma “Pingvini sa Madagaskara” u kojem su otkrivene tajne najsmešnijih pernatih tajnih agenata u svetu globalne špijunaže. U avanturističkoj 3D komediji koja stiže 27. novembra u bioskope širom zemlje, glavni junaci su pingvini Major, Kovalski, Riko i Vojnik. 

Animirani film „Pingvini sa Madagaskara“ biće sinhronizovan na srpski jezik, da bi najmlađi mogli nesmetano da uživaju u avanturama hrabrih pingvina.

U novom trejleru dobro poznata četvorka iz animiranog “Madagaskar” serijala, kreće u misiju za koju su se pripremali celoga života – na njihova krhka pingvinska leđa pada zadatak spašavanja sveta! Simpatični majstori prerušavanja i špijunaže u filmu pokušavaju da zaustave zlog doktora Oktavijana Šprica da uništi svet. Ovog puta udružuju snage sa špijunskom organizacijom „Severni vetar“ koju predvodi agent Poverljivo.

Iako pingvini nisu bili u prvom planu u animiranim filmovima „Madagaskar” (2005), „Madagaskar: Beg u Afriku” (2008) i „Madagaskar: Najtraženiji u Evropi” (2012), svakako nisu ostali nezapaženi. Čak naprotiv, stekli su veliku popularnost svojim vratolomijama i humorom.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.